Indien u een probleem ervaart met onze site, wilt u dit dan aub doorgeven via ons klachtenformulier?
Wij hanteren een minimum orderbedrag van EURO 28,00. Bestellingen kleiner dan EURO 28,00 worden niet geleverd. Wij bezorgen in Rotterdam voor EURO 3,50. Buiten Rotterdam worden de kosten automatisch berekent.
Mama Essi Afrikaans restaurant

Over ons

Mama Essi is een Afrikaans restaurant gelegen in het hart van Rotterdam. Wij zijn een stijlvol, eigentijds restaurant met een modern Afrikaans menu van diverse gerechten die net zo lekker smaken als ze eruitzien. Ons doel is om onze passie voor lekker eten te laten zien door onze creativiteit, presentatie en combinatie van smaken. Inclusief verschillende soorten aroma. Mama Essi is een dynamisch bedrijf, dus we nemen elk compliment en elke opmerking serieus, dit helpt ons om de kwaliteit van onze gerechten en service die we onze gasten bieden voortdurend te verbeteren.

Wij heten u van harte welkom om onze moderne instellingen en een kwaliteit of eten in onze open keuken te komen bekijken. We zijn trots op ons kwaliteitsvoedsel, aangezien al ons voedsel zorgvuldig wordt geselecteerd en vers wordt bereid in deze open keuken waar u zelfs onze chef aan het werk kunt zien. KOM LANGS EN NEEM EEN KIJKJE . Wat is de gelegenheid? Het kiezen van de juiste locatie voor uw evenement kan op zijn zachtst gezegd een uitdaging zijn. Laat ons de zorgen wegnemen, want we bepalen de scène die bij u past. Of u nu een zakelijk evenement, een groot verjaardagsfeest of een intieme sociale bijeenkomst organiseert, wij zorgen voor een oplossing op maat van uw behoeften. Van uw eigen privébar, tot drankjes en heerlijke hapjes, om te gaan zitten maaltijden Mama Essi is de plek.